Blovstrød var de sejeste

Det regnede og ruskede, da KlasseKampen for 14. gang blev afviklet på Skovvang Stadion og Blovstrød Svømmehal 

Omkring 1.250 elever - fordelt på 145 hold - var i aktion og med søskende og forældre samledes omkring 3000 mennesker trods vejret på Skovvang Stadion. Arkivfoto fra Blovstrød Skole: AOB

Omkring 1.250 elever - fordelt på 145 hold - var i aktion og med søskende og forældre samledes omkring 3000 mennesker trods vejret på Skovvang Stadion. Arkivfoto fra Blovstrød Skole: AOB

KlasseKampen er en traditionsrig begivenhed, hvor Allerøds skoler hvert år kæmper om at være kommunens sejeste. Elever fra 1.-9. klasse fra alle skolerne dystede i så forskellige discipliner som atletik, basket, bordtennis, fodbold, forhindringsbane, håndbold, kids-volley, skumtennis, stafetløb og svømning. Det skriver allerødnyt.dk og uddyber:

Et par af disciplinerne måtte nødvendigvis afholdes indendørs og allerede klokken 08:00 var morgenfriske elever fra 4. og 5. klasse i bassinet i Blovstrød Svømmehal, mens andre elever startede dagen med bordtennis og Kidsvolley i Lillerødhallerne. 

De øvrige aktiviteter blev gennemført på Skovvang Stadion, der dagen i gennem var et farverigt skue med paraplyer, regntøj og børn i forskellig farver t-shirts, der tydeligt viste, hvilken skoles ære de kæmpede for. Allerøds borgmester, Jørgen Johansen, varmede de mange børn op og lovede at komme igen næste år. 

Klassekampen samler Allerød
Det er frivillige kræfter fra de forskellige idrætsgrene og spejderlivet i Allerød, der står bag arrangementet, og omkring 90-100 hjælpere fra klubberne gjorde et stort arbejde for, at dagen blev afviklet i en god stemning.

Har bestilt bedre vejr
Erik Drejer, der formand for styregruppen bag KlasseKampen, sagde: "Jeg er rigtig glad for, at vi endnu en gang har haft så stor en opbakning til arrangementet og for, at så mange har ønsket at tilbringe en lørdag sammen med deres kammerater. Ligeledes var det fantastisk at se, at forældrekredsen i klasserne bruger lejligheden til at gøre KlasseKampen til et socialt arrangement. Jeg vil også sige stor tak for, at så mange valgte at blive på stadion og gennemføre de forskellige discipliner til trods for det noget udfordrende vejrlig med kraftig regn ind i mellem. Vi glæder os til at se lige så mange deltagere til næste år, hvor vi allerede nu har bestilt bedre vejr."  

Blovstrød var de sejeste
I år gik pokalen til Blovstrød Skole, der samlet var den mest vindende skole. Der var biografbilletter til vinderklasserne på hvert klassetrin. 

Top 3-placeringerne er her oplistet:
1. årgang: 1) Engholmskolen 1.B1, 2) Lynge Skole 1.C2, 3) Lynge Skole 1.B2
2. årgang: 1) Blovstrød Skole 2.B1, 2) Ravnsholtskolen 2.A1, 3) Engholmskolen 2.B/Engholmskolen 2.C2
3. årgang: 1) Blovstrød Skole 3.A, 2) Skovvangskolen 3.A, 3) Blovstrød Skole 3.B1
4. årgang: 1) Skovvangskolen 4.B1, 2) Skovvangskolen 4.B2, 3) Engholmskolen 4.B2/Blovstrød Skole 4.B
5. årgang: 1) Blovstrød Skole 5.A1, 2) Lillerød Skole 5.C, 3) Ravnsholtskolen 5.B2
6- årgang: 1) Engholmskolen 6.C, 2) Skovvangskolen 6.B2, 3) Lillerød Skole 6.B
7. årgang: 1) Lynge Skole 7.A1, 2) Lynge Skole 7.A2, 3) Lillerød Skole 7.A1
8. årgang: 1) Ravnsholtskolen 8.E1, 2) Ravnsholtskolen 8.D, 3) Blovstrød Skole 8.B
9. årgang: 1) Blovstrød Skole 9.A1, 2) Ravnsholtskolen 9.D, 3) Blovstrød Skole 9.A2