Så er der igen nøgensvømning i Blovstrød Svømmehal

Sigma Swim og Danske Naturister starter traditionen tro igen med nøgensvømning i svømmehallen

Så bliver der traditionen tro igen mulighed for at smide alt sit tøj inde i Blovstrød Svømmehal. Arkivfoto: Danske Naturister

Så bliver der traditionen tro igen mulighed for at smide alt sit tøj inde i Blovstrød Svømmehal. Arkivfoto: Danske Naturister

Sigma Swim og Danske Naturister arrangerer igen nøgensvømning i Blovstrød Svømmehal - tre fredage hen over efteråret fra kl. 19:30 til kl. 22:00. Første gang bliver fredag den 25. september. 

I en pressemeddelelse fra Danske Naturister lyder det: "Det er med stor glæde, at de to foreninger i fællesskab byder alle indenfor i hallen til tre aftener, hvor den særlige stemning, som efterhånden er blevet et særkende for Danske Naturister, får lov til at sprede sig i Blovstrød Svømmehal."  

Rolig og rar atmosfære
"Til nøgensvømning er der sat levende lys langs bassinkanten, der er behagelig musik i hallen, der bydes på kaffe, te og vand, og i det hele taget gøres der meget ud af at løfte stemningen blandt deltagerne. Det er karakteristisk for nøgensvømning-arrangementer, at der er en meget rolig og rar atmosfære."

Nøgensvømningen er for alle
Naturist-foreningen understreger, at nøgensvømning er for alle - tykke, tynde, unge, gamle, høje, lave, voksne, børn, enlige, par, familier, venner, kolleger. Og fordelene ved nøgensvømning er også mange.

Har flere fordele
"Man skal ikke pakke badetøj - kun et håndklæde, man kan som familie eller par klæde om sammen, alle kan mødes i den samme sauna og snakke sammen, og så er man fri for at spekulere på, om man er gået glip af sæsonens bedste badetøjs-mode," lyder det fra Sigma Swim og Danske Naturister, der slutter af med at undestrege, at de håber på fortsat stor opbakning til arrangementet.

Sikkerheden er på plads
For at kunne garantere ordentligt for sikkerheden stiller Sigma Swim med to livreddere til nøgensvømningen i Blovstrød, og Danske Naturister stiller med en række medlemmer ved indgang, billetsalg, kaffe- og te-brygning.

Ud over fredag, den 25. september bliver det nøgensvømmet i Blovstrød Svømmehal dette efterår fredag, den 30. oktober og fredag, den 27. november, og det er hver gang fra kl. 19:30 til kl. 22:00.