Gruppeformændene: Blovstrød Skole vil bevare udskolingen

Intet er 100% sikkert før budget-forhandlingerne er afsluttet, men alt tyder på, at Blovstrød Skole er sikret udskolingen

Nu skal 'de gode toner' bare holde igennem budgetforhandlingerne - først da kan man med sikkerhed kende Blovstrød Skolens fremtid.  Arkivfoto: AOB

Nu skal 'de gode toner' bare holde igennem budgetforhandlingerne - først da kan man med sikkerhed kende Blovstrød Skolens fremtid.  Arkivfoto: AOB

Efter et forlydende om, at et flertal i byrådet har droppet idéen om at flytte udskolingen væk fra Blovstrød Skole, kunne forældrene til skolebørnene i Blovstrød ikke få armene ned. Flertallet af byrådets gruppeformænd har erkendt, at med den boligudvidelse der er planlagt i Blovstrød, ville det være en tåbelig løsning, at droppe udskolingen. 

Børn- og skoleudvalgsformand Miki Dam Larsen gør dog opmærksom på, at der ikke er tale om en formel beslutning, og at han i den ideelle verden havde fortrukket at vente med en afklaring på skoleområdet, men der foreligger gode grunde til at gøre, som gruppeformændene har gjort.

Mikki Dam Larsen bakkes op af Erik Lund, som udtaler: "Vi kan ikke have en halv skole i Blovstrød, for så kan vi ikke udvikle byen og området. Feltet for skolenedskæringen er nu indsnævret, men jeg finder beslutningen fornuftig."

Det er ganske givet, at kampagnen på Facebook 'Bevar Blovstrød Skole' har spillet en stor rolle som opinionsdanner, og her var en underskriftsindsamling mod lukningen af skolen netop sat i gang, men den kan formentlig nu afblæses.
 

LÆS OGSÅ: Der pilles ikke ved Blovstrød Skole