En underskiftindsamling er nu startet mod lukning af Blovstrød Skole

I underskiftindsamlingen hedder det: "Blovstrød Skole er en fantastisk skole. Derfor skal den selvfølgelig ikke lukkes – hverken helt eller delvist!"

"Blovstrød Skole må ikke lukke - hverken helt eller delvist - Det vil have alvorlige konsekvenser for byen", fastslår gruppen.  Arkivfoto: AOB

"Blovstrød Skole må ikke lukke - hverken helt eller delvist - Det vil have alvorlige konsekvenser for byen", fastslår gruppen.  Arkivfoto: AOB

Underskriftindsamling
En gruppe forældre til elever på Blovstrød Skole har som bekendt etableret en Facebook-gruppe, fordi man mener, at Blovstrød Skole skal bevares i den nuværende form. Men nu har gruppen også oprettet en underskriftindsamling, som lyder: "BEVAR BLOVSTRØD SKOLE - Blovstrød Skole er en fantastisk skole. Derfor skal den selvfølgelig ikke lukkes – hverken helt eller delvist!

Udskolingen foreslås lukket
I underskiftindsamlingens tekst uddybes endvidere begrundelsen: "I forbindelse med den såkaldte 'lange proces' er et af scenarierne at udskolingen på Blovstrød Skole lukkes. Det vil have alvorlige konsekvenser for byen.

En 'fødeskole' harmonerer ikke
Det er urealistisk at realisere planerne om en ny bydel i Blovstrød, hvis Blovstrød Skole lukkes helt eller delvist. Idéen med den nye bydel er bl.a. at sikre elevgrundlaget for Blovstrød Skole. Planerne om at gøre Blovstrød Skole til en 'fødeskole' harmonerer ikke med planerne om at etablere en ny, stor bydel i Blovstrød."

Her er underskrift-siden BEVAR BLOVSTRØD SKOLE:  Kontakt underskriftindsamleren