'Blovstrøds Anerkendelse' arrangerer Høstfest i Blovstrødhallen

Vi har alle en interesse i - og forpligtelse til - at bevare Blovstrød som et hyggeligt lokalsamfund med et aktivt foreningsliv - derfor oprettes gruppen 'Blovstrøds Anerkendelse'

Arrangørerne af høstfesten oplyser, at menuen består af Grillbuffet + vin til maden, og der vil være mulighed for at købe drikkevarer i løbet af aftenen. Pris: 300 kr./person.

Arrangørerne af høstfesten oplyser, at menuen består af Grillbuffet + vin til maden, og der vil være mulighed for at købe drikkevarer i løbet af aftenen. Pris: 300 kr./person.

Vi har modtaget følgende fra Lene Norden - medstifter af 'Blovstrøds Anerkendelse':

"Som Farmer ganske rigtigt skriver det i facebook-gruppen "Bevar Blovstrød Skole", så har vi alle en interesse i - og forpligtelse til - at bevare Blovstrød som et hyggeligt lokalsamfund med et aktivt foreningsliv."

'Blovstrøds Anerkendelse'
Lene  Norden siger videre: "Derfor er vi nogle, der har oprettet gruppen 'Blovstrøds Anerkendelse'. Blovstrøds Anerkendelse skal både understøtte aktiviteter, der fremmer gode sociale relationer i lokalsamfundet, og anerkende særlige præstationer af byens borgere, evt. også indsamling til unikke muligheder for dem.

Vaskeægte halbal
I den forbindelse har vi arrangeret et vaskeægte halbal, som vi håber kan blive en årligt tilbagevendende tradition. Det holdes naturligvis i Blovstrødhallen. Datoen er den 19/9 kl. 19. 

Vi håber, at I i hovedbestyrelsen vil bakke vores initiativ op og videreformidle invitationen til jeres medlemmer - og vi håber desuden, at en masse af Blovstrøds borgere vil støtte initiativet og melde sig til halballet."

I invitationen står der bl.a.: 'Blovstrøds Anerkendelse' er en forening, hvis hovedformål er at fremme netværk, relationer og støtte af gode sager i vores dejlig lokalsamfund.

Man kan tilmelde sig til festen med Mobile pay på 28 58 20 65. Husk at oplyse navnene på deltagerne. Festen gennemføres ved minimum 40 deltagere.

Blovstrød-borger deltager i Ironman i Hawaii
"Giver festen overskud, vil Blovstrøds Anerkendelse donere overskuddet til en Blovstrød-borger, som vi synes har fortjent det. I år er valget faldet på Lillan Sindahl Glümer, der udover at være en kærlig, omsorgsfuld og fuldtidsarbejdende mor for tredje år i træk har kvalificeret sig til verdensmesterskaberne i Ironman på Hawaii til oktober," slutter Lene Norden.

Man kan i øvrigt læse mere om 'Blovstrøds Anerkendelse' på foreningens facebook-gruppe.