Lys over Blovstrød - også om dagen

Blovstrød-beboere har gjort opmærksom på, at gadelygterne her i Blovstrød har været tændt om dagen i over en uge  

I over en uge har gadelygterne i dele af Blovstrød været tændt om dagen. Arkivfoto: AOB

I over en uge har gadelygterne i dele af Blovstrød været tændt om dagen. Arkivfoto: AOB

Flere har spurgt redaktionen, hvorfor der er lys i gadelygterne i Blovstrød midt på dagen. Således fortæller Gitte Damgård, at hun selv har konstateret det på Sjælsø Allé, Blovstrød Allé og også på en mindre sti.

"Det føles lidt 'luksusagtigt' (uanset prisen i øvrigt), at have tændte lamper om dagen. Jeg ved godt, at det jo er normalt, at de tænder lys, når pærer checkes osv., så det var det jeg troede i første omgang, men det er over en uge, der har været gang i lys-showet," siger Gitte Damgård.

Forvaltningen har efterfølgende oplyst, at DONG har haft eftersyn af vejbelysningen i området her i Blovstrød og udskiftning af defekte lyskilder. Derfor har lyset været tændt i den anledning.

Man vil nu få tjekket op på, om der ved en fejl ikke er sket korrekt tilbagekobling til normaldrift alle steder.

For god ordens skyld kan det dog oplyses, at kommunen afregner el-forbrug på gadebelysningen efter hvornår lamperne tænder og slukker ved normaldrift, og man derfor ikke betaler for det el-forbrug der opstår i disse situationer.