Genbrugspladsen åbner fremover allerede kl. 7:00

Efter ønske fra mange brugere vil genbrugspladsen på hverdage have nye tidligere åbningstider. Ordningen træder i kraft fra den 1. september

De nye udvidede åbningstider giver 38% flere timer om hverdagen. Foto: AOB

De nye udvidede åbningstider giver 38% flere timer om hverdagen. Foto: AOB

Fra den 1. september udvider Norfors åbningstiderne på genbrugspladserne i de fem interessent-kommuner - heriblandt Allerød.

Tre timer ekstra
Genbrugspladserne vil fremover åbne portene allerede kl. 7:00 mandag til fredag. De nye åbningstider på hverdage giver en øget åbningstid på hele tre timer dagligt.

Tonny Juul Jensen, administrerende direktør i Norfors, ser frem til at kunne tilbyde de udvidede åbningstider for genbrugspladsernes brugere og siger: "Det er et ønske fra mange brugere, som vi nu er meget glade for at kunne opfylde.”

Forøgelse på langt over 30%
”Med kommunernes seks genbrugspladser er vi allerede godt dækket ind rent geografisk - og med en forøgelse i antal åbne timer på hverdage på langt over 30 procent, er vi nu klar til at opfylde ønsket og give vores mange brugere endnu bedre service, med nogle af landets bedste åbningstider," slutter Tonny Juul Jensen.

De nye åbningstider
Mandag til fredag vil genbrugspladserne fra 1. september holde åbent fra kl. 7:00 til 18:00. Lørdag, søndag og helligdage har pladserne åbent som hidtil fra kl. 10:00 til 18:00.