Gå på vandet i Blovstrød Svømmehal

I kulturugen - uge 35 - vil der ske mange ting. Bl.a. vil Blovstrød Svømmehal åbne op for billeder af Lina Murel Jardorf og toner fra Allerød Musikskole - og så kan du komme til at gå på vandet!

Onsdag, den 26. august kan du komme til at gå på vandet i Blovstrød Svømmehal. Arkivfoto. AOB

Onsdag, den 26. august kan du komme til at gå på vandet i Blovstrød Svømmehal. Arkivfoto. AOB

I kulturugen (uge 35) - 'ALLERØD PÅ X OG TVÆRS' - vil der ske flere ting her i Blovstrød.

Det vil blandt andet omfatte spændende tiltag i Blovstrød Svømmehal. Det er således planen, at få flere borgere på besøg i den offentlige svømmetid i svømmehallen og at kombinere kultur og sport. Det sker onsdag, den 26. august, fra ca. kl. 19:00 til 21:30.

Kunst i hallen
Kontaktpersonen vedrørende arrangementet, Lone Riise Olczyk, fortæller: "Tankerne er at åbne Blovstrød Svømmehal op for kunsten ved at vores lokale kunstner, Lina Murel Jardorf, udstiller malerier og bronzeskulpturer i svømmehallen. Lina Murel Jardorf har tidligere været tæt på svømmemiljøet, da hun indledte et samarbejdet med svømmeren Lotte Friis."

Musik i hallen
Også Allerød Musiksskole vil medvirke siger Lone Riise Olczyk og uddyber: "Musikskolen vil stille med dygtige musikanter i svømmehallen, så det bliver muligt at svømme til smukke toner fra eleverne. Akustikken i svømmehallen er så speciel, og det giver en lydoplevelse, der får hårene til at rejse sig."

Gå på vandet
Endelig bliver der mulighed for at 'gå på vandet' i svømmehallen - vel at mærke uden at blive våd. Det kan lade sig gøre ved hjælp af store luftfyldte bolde, oplyser Lone Riise Olczyk.

Blovstrød Hallen
I Blovstrød Hallen vil Lauritz.com vurdere vores klenodier under titlen: "Hvad er det værd?". Det sker også onsdag, den 26. fra kl. 19:00 til kl. 21,30.

Blovstrød Sognegård
Samme dag er der i Blovstrød Sognegård kl.19:30 foredrag- og musikaften ved pianist Jacob Beck i anledning af 150-året for Carl Nielsens fødsel . LÆS MERE HER