Haveaffald i skoven

En Blovstrød-borger spørger: "Skal vi ikke alle værne om naturen i Blovstrød?"

Haveaffald i skoven er ikke natur og pynter absolut ikke. Fotomanipulation: AOB

Haveaffald i skoven er ikke natur og pynter absolut ikke. Fotomanipulation: AOB

En Blovstrød-borger, Britta Hansen, skriver til AOB:  “Jeg har i dag den 2. juli 2015 ved 16-tiden haft den kedelige oplevelse at se en kvindelig Blovstrød-beboer gå ad stien langs Blovstrød Stadion medbringende en trillebør fuld af grenaffald, som hun ‘dumpede’ indenfor i skoven lige ved stendyssen på højre side. 

Adspurgt om, hvor der var Skt. Hansbål, kom bare et flabet svar.

Hvorfor kan vi - der er så privilegerede at bo her i denne skønne natur - ikke tage hånd om naturen og så sørge for, at affald afleveres på vores genbrugsstation, som så sørger for den videre bearbejdning."