En svær fødsel...

Fra vor egen verden: Så gik hjemmesiden i luften med det nye design, men ikke helt uden problemer

Forsiden på hjemmesiden som den normalt vil præsentere sig på en computer

Forsiden på hjemmesiden som den normalt vil præsentere sig på en computer

Vi trykkede på 'knappen' i går aftes omkring kl. 22:30, og så skulle alle nyheder mm. være ført over på det nye system og helst uden problemer. Men beklageligvis kunne vi ved vor test konstatere, at det var meget forskelligt, hvordan hjemmesiden 'reagerede' på de enkelte medier.

På den bærbare pc'er var der ingen problemer – alt var som forventet. Men på den stationære computer viste forsiden af sitet sig som en 'sort skærm'. De forskellige undermenuer (Nyheder, Bibliotek, Adresser, Om) virkede dog som forventet. På tablet- og smartphone-enheden var der heller ingen forside, men ved at trykke på menu-teksten 'blovstroed.dk' kom forsiden dog frem.

I dag, fredag, har vi haft vor mand i Schweitz til at se på problemet, og her kl. 10:30 er fejlen rettet og siden fuld opdateret.

Ved denne nye løsning tilpasser hjemmesiderne sig individuelt de enkelte medier og formater, hvilket gør oplevelsen optimal. Her om senere.

En af konsekvenserne ved at skifte til et helt nyt system er, at de fleste gamle AOB-nyheder på Facebook ikke mere kan læses direkte, men så må man jo bare gå ind og skrive 'blovstroed.dk'.

Vi håber, at I vil tage godt i mod den nye udgave, og kom gerne med jeres kritik – positiv som negativ. Vi vil lytte til alle jeres kommentarer, og da der er tale om et digitalt produkt, kan siden jo hele tiden opdateres og gøres bedre.
Skriv til: redaktion@blovstroed.dk

LÆS OGSÅ: Velkommen til vor nye hjemmeside