Asylansøger sigtet for vold

En asylansøger var i slagsmål med en anden asylansøger og politiet i torsdags i Center Sandholm

I Center Sandholm var der torsdag eftermiddag problemer med en asylansøger. Arkivfoto: AOB

I Center Sandholm var der torsdag eftermiddag problemer med en asylansøger. Arkivfoto: AOB

Torsdag eftermiddag var der problemer med en asylansøger i Sandholmlejren.  

Jørgen Lyster fra Nordsjællands Politi fortæller, at en 33-årig mand fra Rusland blev sur på en anden beboer på centeret, og den 33-årige mand truede den anden med en sadelpind fra en cykel. Den 33-årige truede også to Røde Kors-medarbejdere. 

Politiet var i centeret i forvejen, så de kom hurtigt til stedet for at få ham pacificeret. I tumulten sparkede han ud efter politifolkene to gange, så derfor bliver han også sigtet for vold mod tjenestemand i funktion, fortæller Jørgen Lyster, der endvidere oplyste, at den 33-årige mand fra Rusland var påvirket - formentlig af alkohol. 

Manden fra Rusland bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag, fredag, hvor han vil blive krævet varetægtsfængslet.