Madfestival: 'Smag på Nordsjælland'

Ninas Naturcafé, som ligger ca. 20 minutters cykeltur fra Blovstrød gennem Tokkekøb Hegn, holder madfestival i denne uge

Foreningen 'Smag på Nordsjælland' holder i år madfestival i den kommende weekend. I den forbindelse er der tre arrangementer hos Ninas Naturcafé.

Der er først en 'kulinarisk og historisk vandretur i Kirkelte landsby', der starter ved B&B Naturly (Naturly Bed and Breakfast - Kirkeltevej 152), hvor der bliver serveret brændenældesuppe og fortalt om landsbyens bærtraditioner. Så går turen til fods gennem Kirkelte Hegn - forbi dysserne - og man slutter af med den store kagebuffet i naturcaféen. Turen foregår den 23. og den 24. juli.

Lørdag 25. juli er der 'Honning i lange Baner'. Karin Gutfelt fra Overgaard Gutfelt fortæller om honning og biavl, og caféen serverer en lille anretning med ost, frugt og tre slags honning – hvor man prøver, hvad der passer bedst sammen.

Der sluttes af med kaffe/te-bord, hvor der er kiks med lemoncurd og marmelade, begge dele lavet med honning, og en honningkage.