Champagne-vinderen er fundet!

Alt Om Blovstrøds lille fødselsdags-konkurrence er slut, og vi har fundet en vinder

I går fyldte ‘Alt Om Blovstrød’ 8 år, og det fejrede vi med en lille konkurrence. Temaet var ‘Kender du din by?’,   hvor det gik ud på at finde forskellige detaljer i vor by.   Der var i år 9 fotos, som   havde et motiv, hvor et tal indgik, men som var overdækket. Alle, som deltog, havde gættet alle tal rigtig, så der måtte en lodtrækning til for at finde den endelige vinder, som blev Tommy S. Petersen.

I går fyldte ‘Alt Om Blovstrød’ 8 år, og det fejrede vi med en lille konkurrence. Temaet var ‘Kender du din by?’, hvor det gik ud på at finde forskellige detaljer i vor by. Der var i år 9 fotos, som havde et motiv, hvor et tal indgik, men som var overdækket. Alle, som deltog, havde gættet alle tal rigtig, så der måtte en lodtrækning til for at finde den endelige vinder, som blev Tommy S. Petersen.

Traditionen tro afholdte vi en lille konkurrence, i forbindelse med at hjemmesiden havde fødselsdag, og det var i går - den 5. juni - hvor vi fyldte 8 år. Vi havde sat en god flaske champagne på højkant!

Der var i år tale om 9 fotos her fra Blovstrød, der havde et motiv, hvor et tal indgik, men som var overdækket. Man skulle så rundt og finde motiverne og derigennem fange de rigtige tal.

Ved konkurrencens afslutning i nat (kl. 24:00) viste det sig, at samtlige deltagere havde gættet alle tal rigtig - så der måtte en lodtrækning til, for at finde den endelige vinder. Og vinderen blev Tommy S. Petersen, Bakkedraget 6, i Blovstrød, som vil få sin præmie overrakt i løbet af dagen.

AOB siger stort tillykke, og tak til alle de, som iøvrigt deltog i vor lille konkurrence.

 

Den heldige vinder, Tommy S. Petersen fortæller til AOB, at han på forhånd var ret sikker på, hvor alle motiverne var placeret her i Blovstrød, og derfor tog han sit kamera med for at dokumentere, at han havde været ‘på pletten’.

tal.jpg