8-års fødselsdag

Alt Om Blovstrød har fødselsdag i dag. Det er nu 8 år siden, at vi gik i luften, og det fejrer vi i år med en sommerkonkurrence

Det går stærkt - Det er nu otte år siden, at Alt Om Blovstrød så dagens lys. 

Idéen til oprettelsen af hjemmesiden kom oprindeligt fra BBBF´s bestyrelse. I dag er det Flemming Nyberg, som alene står for redaktionen (tekst og foto). Han er en pensioneret Blovstrød-borger, som forsøger at følge med i alt, hvad der sker i Blovstrøds lille bysamfund. Men der er også mange læsere, som ofte kommer med tip om en god nyhed - eller med et problem i Blovstrød.

Hjemmesiden har udviklet sig løbende, og i dag har vi en nyhed hver eneste hverdag - og tit og ofte også i weekenden.  

Traditionen tro afholder vi også i år en lille konkurrence, og den går ud på at du skal gå rundt i Blovstrød og finde tal, og vi sætter en god flaske champagne på højkant!

På 9 fotografier fra Blovstrød indgår der et tal, som er erstattet med et spørgsmålstegn. Nu er det din opgave at finde frem til det motiv, som er afbildet på fotoet og send derfefter løsningen på en mail til redaktion@blovstroed.dk

Den, der kommer tættest på antallet af rigtig gættede tal, vinder som nævnt en god flaske champagne. De 9 fotos kan du se her: Du kan nå champagnen endnu! 

Hvis der er flere, som har gættet de samme rigtige tal – så trækker redaktionen lod blandt de indkomne forslag.

Men du skal skynde dig - for du har kun i dag til at løse opgaven, ide konkurrencen slutter ved midnat kl. 24:00. Vinderen vil få direkte besked, men vi vil naturligvis også offentliggøre resultatet her på hjemmesiden. God tal-jagt!