Ny hjemmeside til Blovstrød

I løbet af kort tid sker der noget nyt her på hjemmesiden, idet sitet får et nyt ‘ansigt’. Der bliver tale om en ny løsning med helt nyt design

Vi løfter her sløret for, hvordan vort nye design af forsiden kan se ud.    Layout: AOB

Vi løfter her sløret for, hvordan vort nye design af forsiden kan se ud.    Layout: AOB

Ja, så sker der noget helt nyt!  -Blovstrød-borgerne får en hel ny hjemmeside. Det er vores nuværende site, som bliver ændret på to væsentlige punkter – hel ny løsning og helt nyt design. Den nye hjemmeside publiceres meget snart - og så skal vore læsere lige vende sig til det nye ‘look’. 

Hvorfor ny løsning? 
Vor nuværende hjemmeside er bygget op over en løsning, som bliver redigeret på én bestemt computer. Med det nye system går vi over til en mere fleksibel løsning - nemlig en online-løsning, så flere kan arbejde på sitet samtidig, og altså uanset hvor man befinder sig. Samtidig vil layoutet på siden altid blive ens, uanset hvilken browser modtageren benytter, og designet bliver specielt tilpasset en tablet- og smartphone-enhed. 

Derudover gengives fotografierne i en væsentlig højere opløsning end tidligere, hvilket bl.a. vor fotograf har sat stor pris på, og løsningen har samtidig nye avancerede features, heriblandt en søgefunktion, som er væsentlig bedre end den man har i dag.

Hvorfor nyt design?
Det nuværende design er otte år gammelt, og derfor har redaktionen også valgt at skifte til et mere moderne og brugervenligt layout.

Løbende opdatering
Den nye udformning kræver en del man-power, så derfor bliver ikke alle sider klar til publiceringen, men de manglende emner vil hurtigt blive opdateret.  

Vi håber, at I vil tage godt i mod den nye udgave, og kom gerne med jeres kritik – positiv som negativ. Vi vil lytte til alle jeres kommentarer, og da der er tale om et digitalt produkt, kan siden jo hele tiden opdateres og gøres bedre.