Velkommen til vor nye hjemmeside

Her er så det nye layout på din hjemmeside 'Alt Om Blovstrød'  

Sådan kan forsiden f.eks. komme til at se ud - Vi vil hen over året løbende udskifte det store forsidebillede, så det hele tiden matcher med årstiden.  Foto: AOB 

Sådan kan forsiden f.eks. komme til at se ud - Vi vil hen over året løbende udskifte det store forsidebillede, så det hele tiden matcher med årstiden.  Foto: AOB 

Ja, så kom dagen, hvor vor hjemmeside fik helt nyt ansigt og blev ændret på to væsentlige punkter – helt nyt design og hel ny løsning.

Vi har brugt en del af vor sommerferie på at få klargjort sitet - og her er så resultatet. Dette nye layout skal du sikkert lige vende dig lidt til, men vent bare; efter ganske kort tid vil du være helt hjemme i, hvor du kan hente de forskellige oplysninger. Prøv at gå på opdagelse på de nye opdaterede sider!  

Øverst til højre i billedfeltet har vi fire menuer: NYHEDER, BIBLIOTEK, ADRESSER og OM. Teksterne fortæller klart, hvad der 'gemmer' sig bag disse menuer.

NYHEDERNE indholder de sidste 30 nyheder og bemærk, at alle fotos bliver vist i en højere opløsning end tidligere. BIBLIOTEK indeholder 'Vidste du...?' og 'Arkiv-materiale' og endelig indeholder ADRESSER alle opdaterede, relevante adresser på bl.a. butikker, foreninger, skoler, kirke, institutioner og nyttige links. Specielt ARKIVET er blevet ret omfattende og underopdelt i 12 forskellige afsnit, som  er opdateret og vist i en ny opsætning.

Tekstmenuen i billedfeltet øverst i venstre side, BLOVSTROED.DK, henviser til forsiden.

Mere fleksibel løsning
Vor tidligere hjemmeside var bygget op over en løsning , som kun kunne redigeres fra én bestemt computer. Men med det nye system er vi gået over til en mere fleksibel løsning - nemlig en online-løsning, så flere kan arbejde på sitet samtidig, og altså uanset hvor man befinder sig i verdenen.

Samtidig vil layoutet på siden altid blive ens, uanset hvilken browser modtageren benytter, og designet bliver specielt tilpasset en tablet- og smartphone-enhed. 

Bedre søgefunktion
Den nye løsning har samtidig nye avancerede features, heriblandt en søgefunktion, som er væsentlig bedre, end den vi har haft i den tidligere udgave. Funktionen findes nederst på forsiden. Prøv f.eks. at skrive 'Kongevejen'!

Nyt design
Det tidligere design var otte år gammelt, og derfor har redaktionen samtidig også valgt at skifte til en mere moderne opsætning og med et mere brugervenligt layout.

Den nye udformning kræver en del man-power fra vor side, så derfor er ikke alle emner helt klar ved publiceringen, men de manglende sider vil hurtigt blive opdateret.  

Skriv til redaktionen
Vi håber, at I vil tage godt i mod den nye udgave, og kom gerne med jeres kritik – positiv som negativ. Vi vil lytte til alle jeres kommentarer, og da der er tale om et digitalt produkt, kan siden jo hele tiden opdateres og gøres bedre.
Skriv til redaktion@blovstroed.dk