Sol over sommerfesten på Blovstrød Skole

Solen brød frem da Blovstrød Skole åbnede for den store sommerfest i går eftermiddags i skolegården og på sportspladsen

Der blev hurtigt trængsel ved alle boderne rundt om i skolegården, og alle fik plads i solen ved de mange borde, hvor der var dækket til 500 personer, men det vurderes, at der i alt var op mod 700 børn og voksne, som fejrede dagen.

Der blev hurtigt trængsel ved alle boderne rundt om i skolegården, og alle fik plads i solen ved de mange borde, hvor der var dækket til 500 personer, men det vurderes, at der i alt var op mod 700 børn og voksne, som fejrede dagen.

I går eftermiddags samledes tæt på 700 børn og voksne til den traditionsrige store sommerfest på Blovstrød Skole.

Da solen brød frem var alle klasser klar ved deres boder, hvor der kunne prøves alt mellem himmel og jord: Hoppeborg, Ærteposekast, Lyseslukkerbord, Skyde med bue og pil, Vælte dåser, Ansigtsmaling, Lykkehjulet, Ta´ chancen, Flødebollekatapult, Ram en fra 6.B, Ønskebrønd, og salg af sandwich, pølser, popcorn, kager, slik, kaffe, the og meget mere.

Ved de lange borde i skolegården blev den medbragte mad eller sandwich-flæskesteg fra ‘Carstens Dinner’ eller pølser fra pølseboden nydt i godt selskab og godt humør. Senere på aftenen var der kor i festsalen.

 Ovenstående foto er indsendt af Martin H. Wolffbrandt, som samtidig skriver: “Det var et fantastisk vejr, et flot fremmøde og klasserne havde mange, mange kreative indslag i deres boder. Blovstrød Skole viste endnu engang, at det er en rigtig god skole. Den har vi brug for. Ikke mindst når vi skal tiltrække borgere til den nye del af Blovstrød.”

AOBs fotograf var også til stede og indfangede forskellige situationer fra festdagen. Se nedenfor: