Borgmesteren beder om hjælp

Borgmester Jørgen Johansen har brug for hjælp til at integrere vore flygtninge og indkalder derfor til et borgermøde

Borgmesteren indklader til borgermøde på Allerød Rådhus.  Arkivfoto: AOB

Borgmesteren indklader til borgermøde på Allerød Rådhus.  Arkivfoto: AOB

“Vi har brug for hjælp til at integrere vores flygtninge,” siger borgmester Jørgen Johansen, som indkalder til borgermøde på Allerød Rådhus mandag, 22. juni kl. 19:00. Det skriver Frederiksborg Amts Avis og uddyber sagen.

“Vi har fået ca. 120 nye flygtninge til Allerød Kommune og for at det lykkes med at integrere dem i vores lokalsamfund, har vi brug for endnu mere hjælp fra borgere, virksomheder og foreninger,” lyder det fra borgmesteren.

På borgermødet vil der blive orienteret om, hvad der sker på området med håbet om at skabe kontakt til flere frivillige og foreninger. Et andet stort ønske er at få flere flygtninge i job eller i virksomhedspraktik.

“Jeg er meget tilfreds med, at en del borgere allerede har henvendt sig til Integrationshuset for at blive kontaktfamilier eller undervisere i dansk. Men vi har brug for endnu flere,” siger Jørgen Johansen, og efterlyser samtidig muligheder for, at flere flygtninge og deres børn kommer med i forenings- og idrætslivet i kommunen.