Gal bilist smadrer rude

En gal bilist ‘overfalder’ en anden bilist og smadrer hans siderude så chaufføren må køres på skadestuen med blod og glasskår i ansigtet

Den rasende mand smadrer sideruden med sin støvle, så glasskårene flyver omkring, og føreren får snitsår i ansigtet

Den rasende mand smadrer sideruden med sin støvle, så glasskårene flyver omkring, og føreren får snitsår i ansigtet

Forleden aften opstod der en voldsom episode ved krydset Kongevejen/Nymøllevej, da en kassevogn pludselig overhaler en personbil og kører brat ind foran for at standse personbilen.

Føreren af kassevognen stiger ud og går rasende hen til personbilen og skælder ud med mange ukvemsord som: “Du er hjernedød” - hvilket han gentager 4-5 gange. Han siger endvidere: “Hvis min datter havde være med i bilen og var kommet til skade, havde jeg slået dig ihjel”.

Det rystende ægtepar i personbilen forstod slet ikke begrundelsen for hans reaktion, og mener, at de havde kørt stille og rolig på Kongevejen for derefter at blinke af til venstre for at svinge mod Allerød ad Nymøllevej. 

Chaufføren i kassevognen bliver ved med at rase ud med ukvemsord, og til sidst løfter han sin fod op og smadrer sideruden med sin støvle ind på føresiden, så glasskårene flyver omkring og bl.a. giver snitsår i ansigtet på den mandlige fører i personbilen.   

Efterfølgende skynder den rasende person sig hen til sin bil og fjerner først den gule nummerplade på sin kassevogn for derefter i hast at flygte væk fra gerningsstedet. Det blev bemærket, at nummerpladen ikke sad, hvor man normalt placerer nummerpladen, men et pænt stykke oppe på bagsiden af bilen. I øvrigt skal nummerplader i dag været skruet fast! 

Det rystende ægtepar var så chokeret, at de ikke nåede at tage billeder af manden, som var dansker, eller af bilen, der var en pæn, blå kassevogn uden firmatekster eller logo.

Falck kørte den blødende person til skadestuen, og efterfølgende kom en anden Falck-bil og fejede de mange glasskår på kørebanen op. Politiet kunne ikke gå videre med sagen, da man ikke havde kunnet oplyse registreringsnummeret på bilen, og der ikke var vidner tilstede.