Bjælkehytten sat til salg

Blackfoot-spejderne har nu sat den gamle hytte til salg

Bjælkehytten er nu sat til salg og skal være fjernet inden den 1. april - næste år.

Bjælkehytten er nu sat til salg og skal være fjernet inden den 1. april - næste år.

I forbindelse med Blackfoot-spejdernes køb af BIF-fodbolds tidligere klubhus på Sandholmgårdsvej har aftalen med Allerød Kommune bl.a. været, at spejdernes gamle hytte på Parkvej skulles fjernes.

Christian Bjerregaard - fra spejdernes flyttegruppe - oplyser til AOB: "I aftalen med kommunen indgår, at den gamle spejderhytte skal vi fjerne inden den 1. april - næste år, hvilket i sig selv kan blive en stor opgave. Hytten har vi derfor nu sat billig til salg for kr. 50.000."

I annoncen kan man bl.a. læse:
Fin bjælkehytte på ca. 100 kvm til salg. Hytten har fungeret som spejderhytte og er velisoleret med 100 mm isolering i væggene og står på fundament. Vilkår for hytten er prisen plus at fjerne fundament og tilslutning af el og vand. Hytten er beliggende i Allerød og skal flyttes i februar måned. Fremvises efter aftale. 

Hvis man ønsker yderligere oplysninger, kan man henvende sig til Christian Bjerregaard på telefon: 22 80 41 33.