Fritidsskolen i Allerød vil oprette aktiviteter i Blovstrød

Fritidsskolen i Allerød planlæger at oprette aktivitets-kurser her i Blovstrød i Klatretræets sal

Dansk OplysningsForbund (DOF) afholder også kurser om bl.a. kreativitet og kunst

Dansk OplysningsForbund (DOF) afholder også kurser om bl.a. kreativitet og kunst

Fritidsskolen i Allerød, som hører under Dansk OplysningsForbund (DOF), opretter aktivitets-kurser i Blovstrød i salen Klatretræet, Græsmarken 2-4. Kurserne starter nu her i januar 2016.

Zumba gold
Arrangørerne skriver bl.a.: "Har du længe haft lyst til at prøve zumba men tænker, at tempoet er lidt for højt, og knæene ikke helt kan holde til det - så fortvivl ikke! Som noget helt nyt tilbydes 'Zumba for alle'. Det eneste det drejer sig om, er at får lidt sved på panden og blot danse sig i godt humør." Det er onsdag, kl. 17:15 - 18:45.

Crossdance
Crossdance er en dance fitness time, som er bygget op over moduler, og du vil komme omkring både Dance, Bodytoning, Cardio og Balance. Man danser med nemme koregrafier til populær musik, så alle kan være med. Det er også om onsdagen, kl. 19:00 - 20:30. Underviser er Anne-Dorhe Olsson.