Indbrudstyv løsladt - men anholdt igen juleaften

En indbrudstyv, som bor i Center Sandholm, blev for anden gang hurtig fanget af en hundepatrulje

I   Nordsjælland gik det galt for en gammel kending, som bor i i Center Sandholm - han blev hurtig fanget af en hundepatrulje. Arkivfoto: AOB

I Nordsjælland gik det galt for en gammel kending, som bor i i Center Sandholm - han blev hurtig fanget af en hundepatrulje. Arkivfoto: AOB

Vanen tro har politiet haft travlt med at komme ud til anmeldelser om indbrud i løbet af julen. Flere tyveknægte er således blevet taget på fersk gerning i løbet af de sidste nætter.

I Nordsjælland gik det galt for en gammel kending, som bor i i Center Sandholm, og det var allerede inden, at familien Danmark begyndte at sætte kniv og gaffel i and og flæskesteg.

Vagtchef, Anders Schütt, siger til Ritzau: "Vi fik en anmeldelse fra alarmcentralen kl. 17:25. En indbrudstyv havde udløst en alarm i en villa i Birkerød. Gerningsmanden hoppede ud ad vinduet med en pose på ryggen, men det så en af vores hundepatruljer.

Den 28-årige indbrudstyv blev derefter anholdt, men det havde han prøvet før. Han var nemlig tidligere dømt for røveri og indbrud. Og det var således ikke mange dage, manden nåede at nyde sin frihed."

"Gerningsmanden er en iransk statsborger, der bor i Center Sandholm. Han er blevet løsladt for to dage siden efter at have afsonet en fængselsdom," slutter vagtchefen.