Ulovlig adgang til Modtagecenter Sandholm

Fire unge libanesere har smuglet sig ind i Center Sandholm og søger nu om asyl 

Naboen til Center Sandholm har tidligere demonstreret over for AOB, hvordan personer, som ikke har adgang til centret, klatrer over hegnet ved at køre hans affaldscontainer hen til hegnet og benytte den som springbræt. Foto: AOB

Naboen til Center Sandholm har tidligere demonstreret over for AOB, hvordan personer, som ikke har adgang til centret, klatrer over hegnet ved at køre hans affaldscontainer hen til hegnet og benytte den som springbræt. Foto: AOB

Tre 16-årige og en 17-årig libanesere, der ikke havde lov til at være Center Sandholm, blev i onsdags opdaget i centret.

Sneget sig ind
Ifølge Nordsjællands Politi havde de fire libanesere sneget sig ind - formentlig ved at forcere det hegn, der omkredser hele centret - uden at nogen havde opdaget det.

Søger asyl
Center Sandholm anmeldte sagen til politiet onsdag kl. 16:50. Efterfølgende kom der repræsentanter fra politiets nationale udlændingeafdeling, og de kunne konstatere, at de fire libanesere var kommet ind ulovligt, men at de nu agtede at søge asyl i Danmark