Mobiltelefon reddede mod knivstik

En ung mand kan formentlig takke sin mobiltelefon, for at han ikke blev stukket ned med en kniv torsdag i Center Sandholm

Den formodede knivstikker - en 19-årig mand - blev fremstillet i grundlovsforhør klokken 11:00 i fredags formiddag i Retten i Hillerød. Foto: AOB

Den formodede knivstikker - en 19-årig mand - blev fremstillet i grundlovsforhør klokken 11:00 i fredags formiddag i Retten i Hillerød. Foto: AOB

En 24-årig mand kan formentlig takke sin mobiltelefon, en iPhone 6, for at han ikke blev stukket med en kniv torsdag i Center Sandholm. Nordsjælland Politi blev kaldt til stedet omkring kl. 13:00 i torsdags.

Af døgnrapporten fremgå følgende: "Vi er ved at lede efter kniven og afhøre vidner. Manden har forklaret, at han havde mobiltelefonen i lommen, og at der blev stukket ud efter hans mave, og der er er skader på mobiltelefonen og huller i lommen," siger politikommissær Jørgen Lyster.

Den 24-årige havde forinden overværet et slagsmål, hvor en af hans bekendte blev angrebet. Han forsøgte at gribe ind og blev overfaldet.

En patruljevogn traf senere den formodede knivstikker i krydset Banevang, Sortemosen, Nymøllevej. Det skete kl. 16:17. Der er tale om en 19-årig mand, der blev fremstillet i grundlovsforhør kl. 11:00 fredag formiddag i Retten i Hillerød, og derefter blev han varetægtsfængslet frem til 3. december.