Fodbold-sandwich og håndbajer ved Blovstrødhallen

Blovstrød IF-fodbold byder sponsorer og frivillige på sandwich og håndbajer i deres nye klubhus i Blovstrødhallen på lørdag, den 24. oktober

Denne situation er hentet fra fodboldkampen mod Humlebæk BK .  Foto: Phillip Nørgaard

Denne situation er hentet fra fodboldkampen mod Humlebæk BK. Foto: Phillip Nørgaard

Sæsonen 2015 i Blovstrød IF Fodboldafdeling er ved at tage sin afslutning, og derfor vil bestyrelsen gerne sige alle tak for støtte og opmærksomhed året igennem.

Sidste turneringskamp
Årets sidste turneringskamp for Herresenior 1 afvikles på klubbens nye hjemmebane ved Blovstrødhallen, og det bliver lørdag, den 24. oktober 2015 med startfløjt kl. 14:00.

Her tager Herresenior 1 imod Frederiksværk FK. BIF-fodbold-hold ligger med i toppen af rækken og spiller med om en af de to oprykningspladser, så det bliver forhåbentlig en spændende kamp.

Sandwich og håndbajer
Før kampen - kl. 13:00 - vil Blovstrød IF-fodbold byde sponsorer og frivillige i og omkring fodboldklubben på sandwich samt håndbajer/sodavand i det nye klubhus i Blovstrødhallen. Her vil man også trække lod i pointaktieklubben.

Inden denne kamp
Inden denne kamp spiller Herresenior 1 lørdag, den 10. oktober kl 13:00 på hjemmebane mod Skævinge samt lørdag, den 17. oktober kl 15:30 på udebane mod Hillerød Fodbold.