Ildsjæl fra Blovstrød er medarrangør af en særforestilling for cancerramte børn

I samarbejde med Allerød Rotary Klub arrangerer Blovstrød-borgeren Dorthe Wager en særforestilling i Allerød Bio for cancerramte børn

Allerød Rotary Klubs præsident, Bent Helsted, overrakte for nogle år siden et Rotary-legat til Blovstrød-ildsjælen, Dorthe Wager.   Foto: Jørgen Jørgensen

Allerød Rotary Klubs præsident, Bent Helsted, overrakte for nogle år siden et Rotary-legat til Blovstrød-ildsjælen, Dorthe Wager. Foto: Jørgen Jørgensen

På torsdag, den 22. bliver der vist filmen 'Me and Erl and the dying girl', i Allerød Bio, og alle pengene går til Foreningen Cancerramte Børn. Det er Rotary, der står for et arrangement i Allerød Bio, hvor man viser filmen 'Me and Erl and the dying girl', og hvor overskuddet fra aftenen går til Foreningen Cancerramte Børn. 

Foreningen Cancerramte Børn
Aftenen forløber således, at der bliver en velkomst fra Rotary, og så bliver der serveret lidt vådt og tørt. Derefter taler Blovstrød-borgeren, Dorthe Wager, fra Foreningen Cancerramte Børn om foreningen og dens virke. Dorthe Wager har siden 2009 blandt andet været med til at lave arrangementer på Vestre Hus for cancerramte børn og deres forældre.

Dorthe Wager fortæller til AOB: "Jeg er velsignet med at have to sunde og raske børn. En gang var jeg på Høvelte Kaserne, hvor der var et arrangement for cancerramte børn, og der fandt jeg ud af, at dem vil jeg lave noget for. Mange af de her børn er udelukket fra mange ting, så foreningen laver arrangementer, så børnene kan opleve det samme som deres jævnaldrende."

Tildligere penge fra Rotary
Rotary har tidligere givet penge til foreningen, og de penge er blevet brugt til et maleværksted, der er blevet afholdt siden 2009.

Bjarni Jørgensen fra Rotary siger: "Vi har tidligere givet penge til foreningen, og vi havde også Dorthe Wager i Rotary for at tale om foreningen. Det blev vi rørte over, så det her er et rigtig godt formål for Rotary i Allerød.

22. oktober, kl. 18:30
Støttearrangementet foregår den 22. oktober fra klokken 18:30 i Allerød Bio. Alle kan købe billetter og støtte den gode sag. Billetterne sælges fra Skjold Burne på M.D. Madsensvej i Lillerød.

Ved en tidligere ceremoni overrakte Allerød Rotary-klubs præsident, Bent Helsted, et Rotary-legat på 5.000 kr. til den lokale ildsjæl, Dorthe Wager.

Dorthe Wager - som bor i Blovstrød - blev hædret som en påskønnelse for hendes initiativ og kreativitet i forbindelse med et årligt lokalt arrangement for cancersyge børn, hvor rammen har været et ideelt samarbejde med Vesterhus, der har - som Rotary udtrykker det - kunnet byde på 'store og små naturoplevelser og ikke mindst socialt samvær med ridning, maskering samt bålets glæder med pølser og pandekager.

Med sin smittende energi har Dorthe Wager formået at samle en stor gruppe frivillige, uden hvis hjælp arrangementet ikke kunne afvikles. Ved siden af har Dorthe Wager afholdt kreative malerweekends for de syge børn, da Dorthe Wager også maler.

Dorthe Wager er til daglig børnehavepædagog i Blovstrød, hvor børnene også nyder godt af hendes mange andre talenter, der omfatter stor glæde ved naturen og optræden med ’tandfe’ og gode ’løgnehistorier'.