En 'uhyggelig' og sjov aften i skoven

Blovstrød Løverne arrangerer Nighttrail-løb med særlig Halloween-rute

Nighttrailløbet er i år fornyet i forbindelse med Halloween og byder på tre distancer.

Nighttrailløbet er i år fornyet i forbindelse med Halloween og byder på tre distancer.

Blovstrød Løvernes opfordring lyder: "Kom og vær med til en 'uhyggelig' og sjov aften i skoven". Arrangementet løber af stablen torsdag, den 29. oktober og er et spændende løb i den mørke skov – med pandelamper.

Nighttrailløbet er i år fornyet i forbindelse med Halloween og byder på tre distancer:

4 km
Halloween Special: Event- og udklædningsløb, hvor der helt sikkert sker nogle 'uhyggelige' og sjove ting undervejs. Der er ikke tidtagning på denne rute. Til gengæld er der præmier for bedste udklædning i aldersgrupperne 11-12 år, 13-16 år og ældre end 17 år.

Følgende to ruter er kun for seniorer:

7 km 
Nighttrail: Ruten er en let rute på forholdsvis store skovstier. Egnet til dem, som måske ikke har prøvet Nighttrail før. Sværhedsgraden er middel. Der Halloween-hygges lidt om deltagerne og klappes særligt højt af dem, som vælger at løbe i udklædning.

14 km 
Nighttrail: De de øvede. Den første og sidste del af ruten er fælles med 7 km.-ruten. På den midterste del af ruten er der en noget sværere sløjfe på 7 km. Sværhedsgraden er over middel.

Mødestedet for alle deltagere er ved Skovvang Stadion, og efter endt løb er der slikposer til alle børn og varm suppe til de voksne.

Mere information og tilmelding fås på:  www.nighttrail.dk